VMP 3.6.0 cannot open this c++dll

Issues related to VMProtect
Shzc
Posts: 3
Joined: Fri Jun 24, 2022 5:23 am

VMP 3.6.0 cannot open this c++dll

Postby Shzc » Fri Jun 24, 2022 5:37 am

VMP3.6 cannot open this c++dll. It will fall into a loop and takes up a very large amount of memory.
Sorry, I can't publish my program here. I've sent it to support@vmpsoft.com.

Admin
Site Admin
Posts: 2272
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:19 pm
Location: Russia, E-burg
Contact:

Re: VMP 3.6.0 cannot open this c++dll

Postby Admin » Sun Jun 26, 2022 6:46 am

It seems you use your Personal license in your company. Am I right?

Shzc
Posts: 3
Joined: Fri Jun 24, 2022 5:23 am

Re: VMP 3.6.0 cannot open this c++dll

Postby Shzc » Mon Jun 27, 2022 12:25 am

I read this post(viewtopic.php?f=10&t=4031) before I bought it. I am similar to this one. Excuse me, is there any difference between the two licenses?

Admin
Site Admin
Posts: 2272
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:19 pm
Location: Russia, E-burg
Contact:

Re: VMP 3.6.0 cannot open this c++dll

Postby Admin » Mon Jun 27, 2022 4:16 am

I am similar to this one.

This isn't true. You are working in ... that has many employees, so you have to upgrade your Personal license to a Company one.

Shzc
Posts: 3
Joined: Fri Jun 24, 2022 5:23 am

Re: VMP 3.6.0 cannot open this c++dll

Postby Shzc » Mon Jun 27, 2022 5:25 am

OK, it may be my misunderstanding. I only need to use VMP on one computer, and I can't find the detailed description of the two licenses in the other instructions.
Is this error due to the personal license?
In addition, how can I upgrade the Personal license to Company?

Admin
Site Admin
Posts: 2272
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:19 pm
Location: Russia, E-burg
Contact:

Re: VMP 3.6.0 cannot open this c++dll

Postby Admin » Mon Jun 27, 2022 5:43 am

I only need to use VMP on one computer, and I can't find the detailed description of the two licenses in the other instructions.
Is this error due to the personal license?

You can install our software on any computer that you need for your work without any limitations.
In addition, how can I upgrade the Personal license to Company?

As I remember you bought the software via our reseller, so you can upgrade your license via the reseller too.